Summer PT - шаблон joomla Оригами
sl-1_993_300
sl-2_993_300
sl-3_993_300

Stan za dan

 

Ukoliko ste avanturista u dusi, volite da putujete I upoznajete nove predele, kulturu i ljude, Beograd je pravo mesto za Vas.  

Beograd glavni grad Srbije, nalazi se u jugoistočnoj Evropi, na cuvenom Balkanskom poluostrvu.  Beograd kao grad krije u sebi mnogo vise od onog sto se najcesce zna i govori o njemu. Smešten na ušću reke Save u Dunav i jedan od najstarijih gradova u Evropi. Sa oko 1,6 miliona stanovnika, Beograd je prestonica srpske kulture, obrazovanja i nauke.  U njemu je najveća koncentracija institucija iz oblasti nauke i umetnosti od nacionalnog značaja. U Beogradu se odrzavaju mnogi  medjunarodni festivali i mnoge druge internacionalne smotre kulturnog i umetnickog stvaralastva.

Pored toga što je grad sa burnom istorijom, dugom tradicijom i bogatim kulturnim nasleđem, Beograd je poznat širom Evrope i sveta kao jedan od gradova sa ogromnom ponudom ugostiteljskih objekata i sa aktivnim noćnim životom. Posetioci Beograda imaju izvanredan izbor klubova, diskoteka, kafića, splavova i restorana koji svojim gostima nude lud provod sve do jutra. Beograd je uvek budan!

Bez obzira da li je vikend ili neki radni dan, u Beogradu postoji veliki broj lokala koji rade tokom cele noći, sa veselim i ljubaznim osobljem i gostima. U njima se mogu čuti najrazličitiju muzički žanrovi, od turbo folka, trubača, starogradske muzike, preko tehna, popa, hevi metala, bluza, jazz-a, pa sve do klasičnih nota.

Ako planirate da posetite Beograd, HOSTEL CENTAR je pravo mesto za Vas. A evo I nekoliko razloga zasto bas mi:

  1. Cena- po jako pristupacnim cenama oseticete se kao kod kuce.
  2. Lokacija- na samo pet minuta ste nadomak svih znacajnih lokaliteta.
  3. I naravno kvalitet- potpuni komfor, besplatan internet, satelitsku i kablovsku TV mrežu.

 

 

SERVIS RACUNARA I OPREME:
KIZOSOFT
PRIMOPREDAJNI OBJEKAT:
HOSTEL CENTAR
GAVRILA PRINCIPA 46, BEOGRAD.
RADNO VREME NON-STOP 365 DANA.

0038161 / 251-9743
0038163 / 875-4983
0038111 / 761-8547

 

Meta tags: stan za dan, stan, stanovi beograd, jeftini stanovi, prenociste, hostel beograd, beograd, hostel, hosteli, srbija, beogradski hostel, hosteli beograda, beogradski hosteli, hotel beograd, beogradski hotel, hoteli beograda, beogradski hoteli, hostel u srbiji, hosteli u srbiji, hotel u srbiji, hoteli u srbiji, hostel u beogradu, hosteli u beogradu, hotel u beogradu, hoteli u beogradu, egzit festival, guča, guca, beer fest, bir fest, festival piva, ulica gavrila principa, nusiceva ulica, nušićeva ulica, centar beograda, srbija, cena, cene, rezervisanje, rezervacija, rezervacije, jeftino, centar, kizosoft, laptop, laptop servis, pc, beograd, gavrila principa, primopredaja.